Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Poziv za prijavu projekata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

25. 01. 2022.

Autor: Reporting Diversity Izvor: NUNS

Poziv za prijavu projekata

Reporting Diversiti Netvork 2.0 raspisao je poziv za prijavu projekata koji imaju za cilj suzbijanje govora mržnje i poboljšanje predstavljanja različitosti

Poziv je otvoren kao deo projekta Reporting Diversity Network 2.0 i uspostavljen je sa ciljem da se efikasno utiče na medijsko predstavljanje etničke pripadnosti, vere i pola na Zapadnom Balkanu. RDN 2.0 ima za cilj da aktivira ulogu civilnog društva u suprotstavljanju narativima podele i njihovoj zameni preko potrebnim pozitivnim diskursom koji doprinosi vrednosti dobrosusedskih odnosa i poštovanju društvene različitosti. 

Opšti cilj poziva za podnošenje predloga projekata je povećanje efikasnosti OCD u interakciji sa medijima kako bi se smanjilo održavanje stereotipa i negativnih slika o drugima. 

Ostale detalje konkursa možete pronaći na sledećem linku.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi