Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  SEEMO nagrada „Dr Erhard Busek“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

17. 04. 2012.

SEEMO nagrada „Dr Erhard Busek“

Medijska organizacija za jugoistočnu Evropu (SEEMO) raspisala je konkurs za nagradu Dr Erhard Busek za novinare, urednike, izvršne direktore u medijima i medijske eksperte, pisce i trenere iz oblati novinarstva, koji su svojim radom dali doprinos boljem razumevanju u južnoj, istočnoj i centralnoj Evropi.

Za nagradu mogu biti kandidovani medijski radnici koji rade na području Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije, Kosova, Albanije, Makedonije, Grčke, Kipra, Mađarske, Slovačke, Češke, Poljske, Ukrajine, Belorusije, Moldavije, Rumunije, Bugarske i Turske.

Vrednost novčane nagrade je 3000 evra.

Krajnji rok za prijave je 31. maj 2012. godine.

Radi nominacije za Dr Erhard Busek – SEEMO nagradu, potrebno je na kontakt mejl poslati objašnjenje nominacije, biografske podatke kandidata, relevantne prateće materijale, kao i kontakt podatke nominovanog, ali onoga ko nominuje. Prateće materijale (CD, DVD, kopije članaka, priznanja, preporuke) treba poslati poštom, na adresu SEEMO kancelarije u Beču, u vidu kopija, jer organizator trajno zadržava konkursnu dokumentaciju. Video, audio i štampani materijali objavljeni na lokalnom jeziku trebalo bi da imaju kratak prevod na engleski jezik.

Ukoliko je reč o nominovanje neke medijske kuće ili organizaciju, potrebno je dostaviti podatke o osobi koja ih predstavlja, jer nagrada može biti uručena samo pojedincima.
Pojedinci ne mogu sebe predlagati za nagradu.

Proglašenje pobednika je 16. novembra 2012. godine u Beču.

Više o nagradi i načinu prijave možete pogledati OVDE

Nominaciju i dodatni materijal poslati na adresu:
SEEMO/IPI Busek Award 2011
Spiegelgasse 2/29
1010 Vienna, Austria
basis@seemo.org

Kontakt:
Tel: +43 1 513 39 40
Fax: +43 1 512 90 15
basis@seemo.org

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi