Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Konkursi za učešće na konferenciji Share 2012
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

05. 03. 2012.

Konkursi za učešće na konferenciji Share 2012

Druga po redu "Share" konferencija posvećena novim medijima, Internetu, tehnologiji i muzici, biće održana od 26. do 28. aprila 2012. godine u Beogradu.

Ulaz na "Share" konferenciju biće besplatan, ali zbog ograničenog kapaciteta zainteresovani će morati da obezbede propusnicu u vidu narukvice preko učešća na konkursima, radionicama i akcijama, tokom marta i aprila.

Uslovi konkursa:

Novinari i blogeri

Potrebno je napisati ili objaviti tekst ili priču na bilo koju temu kojom se program konferencije bavi i poslati link ka blog post-u ili dokument na blogs@shareconference.net. Više informacija o konkursima za novinare i blogere pogledajte OVDE.

Foto i video konkursi

Potrebno je napraviti foto esej ili kratak film na neku od tema kojima se bavi SHARE konferencija (protok informacija, ACTA i prava na internetu, ulični aktivizam, culture jamming).

Foto esej
Seriju od 5 ili više konceptualno vezanih fotografija oblikovanih u formu foto priče pošaljite na adresu photo@shareconference.net, format jpg, najkasnije do petka, 23. marta. Uz to je potrebno navesti šta ste od opreme i softvera koristili, ukoliko je bilo obrade.

Video rad
Video postavite na Youtube ili Vimeo, a link sa informacijama o tehnici i softveru koji ste koristili treba poslati na adresu video@shareconference.net, najkasnije do petka, 23. marta.
Više informacija za prijavljivanje na foto i video konkurse pogledajte OVDE.

Dodatne informacije o programu i načinu dobijanja narukvica/propusnica možete potražiti na sajtu www.shareconference.net.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi