Naslovna  |  Konkursi  |  Stipendije  |  UNS stipendira četiri polaznika Škole veb novinarstva
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Stipendije

11. 08. 2016.

UNS stipendira četiri polaznika Škole veb novinarstva

Udruženje novinara Srbije (UNS) stipendiraće četiri polaznika Škole veb novinarstva koji rade ili sarađuju sa redakcijama manjinskih medija ili medijima koji osim srpskog objavljuju sadržaje i na drugim jezicima. Posebno pozivamo koleginice i kolege koji se bave temama multikulturalizma ili ih ove teme interesuju da se prijave na konkurs.

 

Cilj konkursa je usavršavanje novinara za rad u novim medijima, naročito saradnika i zaposlenih u manjinskim redakcijama. UNS posebno naglašava da se mogu prijaviti polaznici iz svih krajeva Srbije jer će biti moguće nastavu pohađati na daljinu.

Nastava u Školi veb novinarstva počeće u oktobru, a časovi se održavaju subotom i nedeljom od 10 sati. Predavači u školi su vodeći srpski profesionalci iz oblasti veb novinarstva, internet poslovanja, odnosa s javnošću, marketinga, veb dizajna i multimedije.

Onlajn obuka će se odvijati putem sajta www.webnovinar.org preko kog će stipendisti moći direktno da prate predavanja u učionici. Ukoliko žele, polaznici mogu pohađati nastavu u prostorijama škole u Beogradu, u Knez Mihailovoj broj 6.

Kurs traje dva meseca, odnosno osam vikenda.

Kraću profesionalnu biografiju i motivaciono pismo ne duže od 2000 karaktera treba poslati na mejl adresu vesna.masalovic@uns.rs do 20. septembra 2016. godine. 

Za odabrane kandidate biće  organizovan razgovor radi detaljnog predstavljanja programa, predavača i načina rada.

UNS polaznike stipendira u okviru projekta „Mapiranje višejezičnih medija posle privatizacije: uticaj medijske reforme na položaj, medijski sadržaj i održivost višejezičnih medija“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi