Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Konkurs za najbolju reportažu „Interfer-Zlatna Nika“ za 2019. godinu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

23. 07. 2019.

Izvor: Interfer

Konkurs za najbolju reportažu „Interfer-Zlatna Nika“ za 2019. godinu

Internacionalni festival reportaže i medija – INTERFER Zlatna NIKA 2019. ponovo će okupiti, 24. put za redom, na jednom mestu, autore i najbolje reportere, laureate, dosadašnje pobednike i brojne prijatelje festivala, u srcu Beograda.

Festival INTERFER održaće će se od 25. do 28. oktobra 2019. godine, u PRES centru Udruženja novinara Srbije (UNS), Knez Mihailova br. 6/III.

INTERFER nastavlja tradiciju okupljanja autora najboljih radova i afirmacije najviših vrednosti koje novinarstvo i reportaža donose medijima danas. U okviru pet takmičarskih kategorija - televizijska, novinska, radio, foto i društveno odgovorna reportaža, opšte vrednosti kao što su originalnost, novinarska hrabrost i društveni uticaj biće vodilje i kriterijum odabira najboljih radova, koji će i ove godine biti nagrađeni vrednim priznanjima i najvišom nagradom - statuom Zlatna NIKA.

Medijski predstavnici imaće priliku da vide najbolje radove i razmenjuju iskustva u okviru tribina, kao i da uživaju u remek delima foto reportaže, u okviru izložbe INTERFER-a tokom trajanja festivala.

Možete konkurisati sa svojim radovima u jednoj od pet festivalskih kategorija do 5. oktobra 2019.

Prijave se šalju elektronski na imejl: interfertv@gmail.com.

 



Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi