Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Nagrade u tri kategorije: Konkurs za novinarsko priznanje pod imenom "Slađana Veljković"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

10. 01. 2019.

Autor: D. Ristić Izvor: Večernje novosti

Nagrade u tri kategorije: Konkurs za novinarsko priznanje pod imenom "Slađana Veljković"

Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja je raspisao konkurs za novinarsko priznanje koje nosi ime prerano preminulog dopisnika "Večernjih novosti".

Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja je raspisao konkurs za novinarsko priznanje koje nosi ime prerano preminulog dopisnika "Večernjih novosti" iz ovog dela Srbije Slađane Veljković. Organizacioni odbor doneo je odluku o dodeli tri ravnopravne nagrade - u vidu plakete i 200 evra koliko će donirati ovdašnja kompanija "Britiš-ameriken tobako" - koje će laureatima prvi put biti dodeljene na dan Slađanine smrti, 8. jula.

Rok za predlaganje kandidata na elektronsku adresu nagradasladjanaveljkovic@gmail.com ističe 15. juna, nagrađeni će biti najbolji u tri kategorije - reportaža, uređivački rad u lokalnim medijima i novinarski poduhvat - a u konkurenciji će biti sadržaji iz svih medija objavljeni od 8. jula 2018. do 15. juna ove godine.

- Prerano preminula Slađana Veljković je reportažama u "Večernjim novostima", za koje je izveštavala iz Pčinjskog okruga, ostavila neizbrisiv trag, a nagrada za najbolji uređivački rad je ustanovljena kao omaž njenom angažovanju u nedeljniku "Vranjske" - navedeno je u pozivu koji je potpisala predsednik CMTDO i Slađanina koleginica Jelena Stojković, aktuelni dopisnik našeg lista.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi