Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Konkurs za dodelu godišnje nagrade „Ana Njemogova Kolarova“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

19. 03. 2018.

Izvor: www.rada.org.rs

Konkurs za dodelu godišnje nagrade „Ana Njemogova Kolarova“

Nacionalni savet slovačke nacionalne manjine je raspisao sedmi konkurs za dodelu godišnje nagrade „Ana Njemoga Kolar“ za najbolji medijski sadržaj o slovačkoj nacionalnoj manjini u Srbiji koja se dodeljuje sa ciljem promovisanja i povećanja vidljivosti postojanja i aktivnosti slovačke narodnosti u Srbiji u medijima namenjenim pripadnicima većinskog naroda i drugih nacionalnosti u Srbiji i zemljama regiona.

Nagrada se dodeljuje za najbolji medijski sadržaj, koji se bavi bilo kojim aspektom života slovačke zajednice ili pojedinca koji pripada ovoj zajednici u Srbiji.

Medijski sadržaj mora biti objavljen na bilo kom jeziku osim na slovačkom, u štampanim ili elektronskim (radio, TV, internet) medijima.

Nagrada se sastoji od diplome i novčanog iznosa od 250 evra u dinarskoj protivvrednosti za autora.

Konkurs traje do 16. jula 2018. godine. Radovi koji se prijavljuju na konkurs moraju biti objavljeni ili emitovani u protekloj godini – od 01. avgusta 2017. do 16. jula 2018.

Detaljnije o uslovima konkursa na internet adresi http://www.rada.org.rs/sr/konkurs/item/1621-7-konkurz-za-dodelu-godisnje-nagrade-ana-njemogova-kolarova.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi