Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Konkurs za najbolje medijske priloge o evropskim integracijama u jugoistočnoj i jugozapadnoj Srbiji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

09. 02. 2017.

Konkurs za najbolje medijske priloge o evropskim integracijama u jugoistočnoj i jugozapadnoj Srbiji

Evropski PROGRES, Delegacija EU i Kancelarija za evropske integracije pozivaju sve medije i novinare da podnesu štampane, elektronske (TV i radio) i onlajn, internet priloge o procesu evropskih integracija i njegovom efektu na svakodnevni život lokalnog stanovništva, kao i o podršci koju EU i Vlada Švajcarske pružaju razvoju lokalnih samouprava obuhvaćenih Programom.

Nagrade za najbolje priloge u štampanom, elektronskom (TV i radio) i onlajn, internet formatu će biti podeljene u sledećih osam kategorija:

1.Najbolji TV prilog (TV stanice, novinske agencije)

2.Najbolji radijski prilog (radio stanice)

3.Najbolji štampani prilog (dnevne i periodične novine)

4.Najbolji prilog samostalnog elektronskog izdanja medija (uređivački oblikovane internet stranice ili internet portala)

5.Najbolja serija medijskih priloga (uključujući sve vrste medija – TV, radio, štampani mediji, internet medijska izdanja)

6.Najbolji prilog o preduzetništvu, uključujući preuzetništvo mladih, žena, mala i srednja preduzeća, poljoprivredne proizvođačke grupe i partnerstva između lokalnih samouprava i organizacija civilnog društva

7.Najbolji prilog o projektu koji je finansirala ili trenutno finansira EU i koji je sproveden ili se trenutno sprovodi u Području odgovornosti (PO) Evropskog PROGRES-a, odnosno u 34 LSU obuhvaćene Programom

8.Najbolji prilog o potencijalnim projektima u PO Evropskog PROGRES-a koji bi doprineli poboljšanju kvaliteta života lokalne zajednice.

 

Rok za salanje radova je 1. mart 2017.

Sve informacije o konkursu pogledajte OVDE.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi