Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Još mesec dana do zatvaranja konkursa RuralFoto
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

23. 08. 2024.

Izvor: Agroklub

Još mesec dana do zatvaranja konkursa RuralFoto

Više od 500 fotografija pristiglo je do sada na RuralFoto - izbor najboljih ruralnih fotografija u 2024. godini.

Pridružite im se i vi, da zajednički promovišemo lepote naših sela. Pozivamo sve amatere i profesionalce da do 23. septembra 2024. nominuju svoje fotografije putem interneta, odnosno društvene mreže KLUB.

Pogledajte koje kadrove su dosad zabeležili čitaoci Agrokluba.

Svaki učesnik mora biti punoletan i registrovan na portalu Agroklub. Važno je ispuniti sve podatke u registracionom profilu, kako bi prijava bila prihvaćena. Pravila izbora RuralFoto 2024 pročitajte OVDE.

Svaki učesnik može poslati četiri (4) fotografije, po jednu u svakoj kategoriji, a one su: proizvodnja hrane, selo, životinje i priroda.

Stručni žiri po završetku nominacija bira po 10 najboljih fotografija iz svake od kategorija, nakon čega sami učesnici izbora glasaju za pobedničke fotke. Autori fotografija tako sami biraju najbolje od najboljih.

Kako nominovati fotografije pogledajte ovde

Autori najboljih fotki u svakoj od kategorija osvajaju 500 evra (bruto), a ona sa najviše lajkova na KLUBU - nagradu publike, vikend odmor u Baranji.

Proglašenje pobednika i izložba najboljih radova sa RuralFoto izbora održaće se u Osijeku, 4. oktobra 2024. godine na konferenciji AgroRocks čiji su suorganizatori: HAPIH, HPK, Osječko-baranjska županija, FAZOS i Društvo agrarnih novinara Hrvatske.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi