Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Konkurs za nagradu „CULTURE WATCH“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

21. 09. 2012.

Konkurs za nagradu „CULTURE WATCH“

Balkanska inicijativa za kulturnu saradnju, razmenu i razvoj, BICCED, koju finansira Švajcarski program za kulturu na Zapadnom Balkanu, SCP, objavljuje konkurs za prvu „Culture Watch“ nagradu.

Nnovinari iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije treba da pošalju svoje tekstove na bilo koju temu iz oblasti kulturnih politika i menadžmenta u kulturi, koji su ili će biti objavljeni u periodu od 1. septembra 2011. godine, do 31. avgusta 2012. godine. Prijave treba poslati najkasnije do 30. septembra 2012. godine.

Novinari iz štampanih ili internet medija, sa radija i televizije, mogu učestvovati sa jednim (1) ozbiljnim, istraživačkim i analitičkim tekstom, uz koji će poslati svoju biografiju, informacije o temi koju su obradili u tekstu i opisati relevantnost svog istraživanja.

Detaljne informacije o nagradi, procesu prijave i izboru možete naći na ovom linku: www.balkaninsight.com/en/article/uputstvo-za-prijavu-20121.

Ukupan nagradni fond iznosi 3.700 CHF (švajcarski franci), uključujući iznos poreza u skladu sa zakonima u Bosni i Hercegovini. Ovaj iznos će biti podeljen na sledeći način:

Prva nagrada: 2.000 CHF
Druga nagrada: 1.200 CHF
Treća nagrada: 500 CHF

Žiri može odlučiti da ne nagradi prvu nagradu i da ta sredstva podeli na više drugih ili trećih nagrada, zavisno od kvaliteta prijavljenih tekstova.

Za sve informacije i pitanja u vezi sa nagradom Culture Watch molimo vas pošaljite email na CWAward@birn.eu.com

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi