Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Grad Beograd i SKGO organizuju foto konkurs na temu održive mobilnosti
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

03. 09. 2021.

Autor: Beta Izvor: Beta

Grad Beograd i SKGO organizuju foto konkurs na temu održive mobilnosti

Grad Beograd i Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) uz podršku Delegacije Eu u Srbiji i Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), raspisuju danas nagradni foto konkurs za izbor najbolje fotografije na temu "Održiva mobilnost za zdraviji život", u okviru kampanje grada Beograda povodom Evropske nedelje mobilnosti.

Cilj sprovodjenja javnog poziva je podizanje svesti gradjana grada Beograda o značaju i koristima korišćenja nemotorizovanih vidova prevoza u cilju unapredjenja kvaliteta vazduha i životne sredine u gradu, a sve u skladu sa ciljevima Plana održive urbane mobilnosti za grad Beograd, saopšteno je danas iz SKGO.

Konkurs će biti organizovan na zvaničnoj stranici grada Beograda na društvenoj mreži Instagram, a učešće na konkursu je moguće postavljanjem fotografije na lični Instagram profil učesnika, uz obeležavanje "tagovanje" Instagram profila grada Beograda (@grad_beograd) i obeležavanjem fotografije oznakom #mobilnostzazdravlje.

Fotografije moraju biti snimljene na teritoriji grada Beograda, a svojim sadržajem treba da budu uskladjene sa temom Evropske nedelje mobilnosti "Održiva mobilnost za zdraviji život".

Pobednici konkursa su u obavezi da po zahtevu organizatora dostave originalnu fotografiju u elektronskom obliku, minimalne rezolucije 3456×2304 piksela, navodi se u saopštenju SKGO.

Period za postavljanje fotografija na Instagram je od 3. do 12. septembra 2021. godine u 24.00 časa.

Odluku o izboru pobednika konkursa doneće Komisija za sprovodjenje javnog konkursa, koju će činiti predstavnici Grada Beograda, Delegacije Evropske unije, UNDP i SKGO.

Prvu nagradu, vaučer za kupovinu električnog trotineta u vrednosti 60.000 dinara obezbedjuje Delegacija Evropske unije u Srbiji, a drugu i treću, vaučer za kupovinu bicikla u vrednosti 40.000 dinara, odnosno vaučer za kupovinu rolera u vrednosti  20.000 dinara, Program Ujedinjenih nacija za razvoj.

Po okončanju konkursa, u periodu od 16. do 22. septembra, biće organizovana izložba najboljih fotografija, kada će biti i uručene nagrade pobednicima.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi