Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  TV Tutin: Pod jakim smo pritiskom opštine
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

30. 05. 2020.

Izvor: Beta

TV Tutin: Pod jakim smo pritiskom opštine

Direktor Sandžačke TV mreže iz Tutina Amir Numanović izjavio je danas da je taj medij "osujetio više pokušaja" ometanja emitovanja programa u četvrtak veče, kada je u programu gostovao bivši poslanik SDA Sandžaka i aktuleni nosilac liste "Sandžak u srcu, Tutin na prvom mjestu" Bajro Gegić.

Numanović je u saopštenju za javnost optužio predsednika opštine Kenana Hota, smatrajući ga odgovornim i za "sazivanje današnje hitne sednice Opštinskog veća, na kojoj je od komunalne inspekcije traženo da pronađe način za uklanjanje antenskog sistema te TV sa objekta Doma kulture".

Prema njegovim rečima, pošto je Bajro Gegić napustio SDA i oformio posebnu izbornu listu, lokalna vlast je počela da vrši pritisak na tu televiziju.

"Proteklih dana opštinski čelnici, predvođeni odlazećim predsednikom Kenanom Hotom zvali su i obilazili novinare i ostale radnike naše televizije nudeći novac i radna mesta u opštinskoj upravi. U tim nečasnim poslovima uspeli su da potkupe dva radnika naše televizije", naveo je direktor Numanović.

Sandžačka TV mreža iz Tutina morala je nedavno da napusti zakupljeni prostor tutinskog Doma kulture, pošto ga je lokalna samouprava prodala.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi