Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Brnabić: Opozicija ne sme da priča o "tajkunskim medijima"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

29. 04. 2020.

Izvor: FoNet

Brnabić: Opozicija ne sme da priča o "tajkunskim medijima"

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da je opozicija "svašta nešto" ispričala o tabloidnim medijima, ali da i dalje ne sme da priča o "tajkunskim medijima", ocenivši kako se zna sa koliko novca raspolažu i "na šta su sve spremni".

Brnabić je na sednici Skupštine rekla kako bi trebalo da se vidi šta su sve ti "tajkunski mediji", koje nije imenovala, pisali za vreme ovog vanrednog stanja i navela primer napisao Kliničkom centu Vojvodine (KCV).

Premijerka je upitala i da li je novinarka autor teksta ikada postavila pitanje o KCV na redovnim dnevnim konferencijama za štampu, i konstatovala da nije, "zato što im istina nije važna".

- To su mediji koji se prave profesionalni i objektivni, mediji kojima niko ništa ne sme da kaže. Gde su novinarska udruženja, pitala je Brnabić.

Ti mediji, dodala je ona, daju pet saopštenja na reči pevača Ace Lukasa, a nijednu reč na pet pretnji upućenih predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

I mi treba da budemo licemerni i ne vidimo takve stvari, zaključila je Brnabić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi