Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Telekom Srbija podneće tužbu protiv SBB
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 04. 2020.

Izvor: Telekom Srbija

Telekom Srbija podneće tužbu protiv SBB

Povodom jučerašnjeg saopštenja kompanije SBB, u kojem se neosnovano optužuje kompanija Telekom Srbija, da smo saučesnik u navodnom sajber napadu na njihove servere, tako što smo navodno slali poruke njihovim korisnicima, obaveštavamo javnost da ćemo sa našim advokatima analizirati posledice ovakvog bezobzirnog napada na našu kompaniju i protiv SBB podneti tužbu nadležnim sudskim organima, jer se ovakvim nelojalnim i sramnim ponašanjem naše direktne konkurencije narušava ugled i nanosi šteta našoj kompaniji.

Kategorički negiramo da je Telekom Srbija slao poruke korisnicima SBB i na bilo koji način saučestvovao u navodnom sajber napadu na SBB. Nismo iznenađeni ovakvim ponašanjem SBB-a, jer ovo nije prvi put. Ipak, zaista je nečuveno da se zbog problema prilikom pružanja usluga svojim korisnicima pravdaju tako što će okriviti Telekom Srbija.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi