Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Savet REM-a drugi put odgovorio CINS-u — pametnom jednom dovoljno!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 04. 2019.

Izvor: rem.rs

Savet REM-a drugi put odgovorio CINS-u — pametnom jednom dovoljno!

Poštovana gospodo iz CINS-a, Vi ste upravo uspeli da kažete da je razlog objavljivanja falsifikovanog izveštaja to što vam nismo odgovarali na pitanja???!!! Interesantan pristup, za koji, takođe, zaslužujete nagradu. Ko vam ne odgovori na pitanje, vi mu nešto izmislite.

I još se onda čudite: „Kako su uspeli da nam pošalju izveštaj koji među zaključcima ima suprotne zaključke nama dostupnim.“

Stvarno misteriozno. Zvanični izveštaj, zaveden i potpisan, razlikuje se od vašeg uradka?! Još jednu nagradu ste zaslužili. Za prenemaganje onih koji su uhvaćeni u laži, a zatim i za najsjajnije pitanje koje je, posle svega, moguće postaviti: „Kako je moguće da postoje dva identična dokumenta sa potpuno različitim zaključcima? “ Pa stvarno? Odgovorite vi nama.

Kako je moguće da objavite izmišljotinu, a onda da se još i pravite ludi kada vam dostavimo zvanični dokument, overen, zaveden i potpisan? I da sve bude još smešnije, uplašite se da sve to – to što smo vam dostavili pravi izveštaj - nije „provokacija“ i pokušaj da vas nateramo da nam otkrijete „izvor“?! Ne brinite, ne zanima nas ko je, za vas, bio falsifikator, pošto je to, od trenutka kada ste uhvaćeni u laži, nebitno. Vi se bavite njim, nećemo mi.

A kada je reč o vašim zahtevima, uputite ih zvanično.

I slobodno ponovo nešto izmislite, ako ne odgovorimo na vreme.

Taman za još jednu nagradu.

P.S. Molimo vas da obavestite Branka Čečena da je mogao, pošto se već toliko diči svojim „istraživačkim novinarstvom“, i da istraži kako se REM finansira, i to pre nego što odlučno izjavi da nas finansiraju građani. I na Googlu je, samo da je hteo, mogao da vidi da nas niti finansiraju građani, niti da imamo bilo kakve veze sa budžetom, osim što u njega uplaćujemo. Ostalo neka proba da sazna sam. Nije teško.

Savet REM-a

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi