Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Pohvale za dosadašnji napredak
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

01. 03. 2019.

Izvor: FoNet

Pohvale za dosadašnji napredak

Predsedavajući delegacije Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta Dejvid Mekalister u razgovoru sa predsednicom vlade Srbije Anom Brnabić izjavio je da je proces donošenja nove medijske strategije bio inkluzivan i transparentan, kao i da to predstavlja primer koji je potrebno slediti u budućnosti, saopšteno je iz Vlade.

Brnabić je napomenula da su u proces donošenja medijske strategije bili uključeni svi relevantni akteri – medijski stručnjaci, predstavnici javnih medijskih servisa, novinarskih udruženja, nezavisnih institucija, organizacija civilnog društva, međunarodnih organizacija, kao i da su tokom februara održane javne rasprave u Novom Sadu, Nišu, Čačku i Beogradu.

Komentari (1)

ostavi komentar
pet

01.03.

2019.

Novinarka [neregistrovani] u 22:21

Medijska strategija medijske koalicije

Da nije tuzno, bilo bi smesno ...
Eu pozdravlja iskljucivo ono sto je u korist NUNS i NDNV-a. To su organizacije koje ne okupljaju ni 3 posto novinara u Srbiji, a odlucuju o svemu.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi