Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Povelja Milošu Janjetoviću
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

13. 04. 2010.

Izvor: Danas

Povelja Milošu Janjetoviću

 
Glavni odbor Granskog sindikata „Nezavisnost“ doneo je 8. aprila odluku da se Milošu Janjetoviću, glavnom i odgovornom uredniku lista „ Glas proizvođača“, glasilu PD TE- KO Kostolac, posthumno dodeli Povelja za doprinos u afirmaciji sindikalnog pokreta u Srbiji.

 „Tokom teških godina ratova, sankcija, borbe za demokratiju, za slobodu sindikalnog organizovanja i zaštitu položaja zaposlenih u godinama tranzicije, radeći odgovorni novinarski posao, naš dragi prijatelj, pokojni Miša Janjetović, imao je hrabrosti i profesionalne odgovornosti  da na stranicama novina ‘Glas proizvođača’ i  ‘Sindikalni poverenik’ podstiče i afirmiše razvoj sindikalnog pokreta u Srbiji, da o radu sindikata kvalitetno informiše i edukuje zaposlene u preduzećima, kako u Kostolcu tako i u čitavoj Srbiji.

Visoko ceneći doprinos na afirmaciji i razvoju  UGS ‘Nezavisnost’ i Granskog sindikata hemije, nemetala, energetike i rudarstva ‘Nezavisnost’,  koji je dao naš dugogodišnji saradnik Miša Janjetović, Glavni odbor za doprinos u razvoju i afirmaciji sindikalnog pokreta u Srbiji dodeljuje posthumno Povelju Milošu Janjetoviću“, kaže se, između ostalog, u obrazloženju koje je potpisao Milorad Panović, predsednik UGS „Nezavisnost“.
M.K.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi