Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Konferencija medija u dijaspori
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

04. 04. 2012.

Izvor: Pregled

Konferencija medija u dijaspori

Četvrta konferencija medija u dijaspori i Srba iz regiona biće održana u Beogradu 12. i 13. aprila u Ministarstvu vera i dijaspore i prostorijama Udruženja novinara Srbije i Nezavisnog udruženja novinara Srbije.


Najavljujući konferenciju, ministar vera i dijaspore Srđan Srećković je rekao da se očekuje prisustvo predstavnika preko trideset medija iz dijaspore i Srba iz regiona, kao i medija iz Srbije koji se obraćaju dijaspori i relevantnih institucija i javnih servisa iz matice.

„Namera konferencije je da okupi novinare, urednike i saradnike štampanih i elektronskih medija iz dijaspore kako bi se razmotrile nove mogućnosti saradnje, prevladavanja problema sa kojima se mediji u dijaspori sreću, njihovo bolje povezivanje sa institucijama i medijima u matici, i time dodatno podržalo informisanje u dijaspori“, izjavio je Srećković.

Organizatori konferencije su Ministarstvo vera i dijaspore, Ministarstvo za kulturu, informisanje i informacionog društva, Udruženje novinara Srbije i Nezavisno udruženje novinara Srbije.

M.K.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi