Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Brankica Stanković dobitnica nagrade "Jug Grizelj"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

21. 01. 2010.

Izvor: Beta

Brankica Stanković dobitnica nagrade "Jug Grizelj"

Beograd - Brankica Stanković dobitnica je nagrade "Jug Grizelj" za 2009. godinu, saopštio je danas Fond "Jug Grizelj".

Odluku da Brankici Stanković, drugi put, dodeli nagradu doneo je većinom glasova žiri u kojem su Živorad Kovačević, Velimir Ćurgus Kazimir (predsednik žirija), Antonela Riha, Filip Švarm i Elena Krstanović, navodi se u saopštenju.

"Nagradu "Jug Grizelj" od 1991. godine dodeljuju Grizeljevi prijatelji, kolege i porodica, "za najviša dostignuća u istraživackom novinarstvu, u službi razvijanja prijateljstva među ljudima i uklanjanja granica među narodim, sa željom da čuvaju uspomenu na Juga Grizelja i da podstiču istraživacko novinarstvo", navodi se u saopštenju.

Dosadašnji dobitnici nagrade "Jug Grizelj" bili su Lila Radonjić, Željko Vuković, Predrag Koraksić Koraks, Gordana Logar i redakcija "Naše Borbe", Bojana Lekić i Svetlana Lukić, Stojan Cerović, agencija Beta, Radio Bajina Bašta, Radio Pančevo i požarevacki Bum 93.

Nagrađeni su i Teofil Pančić, Omer Karabeg, Nenad Stefanović, Ivan Torov, Antonela Riha, Miloš Vasić, Brankica Stanković, Filip Švarm, Vukašin Obradović i Mita Boarov. Nagrada "Jug Grizelj" za 2009. godinu biće uručena Brankici Stanković u četvrtak, 28. januara, u 13 sati u Medija centru.

Beta

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi