Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Bruka – RRA čeka da zaboravimo Kristijana
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

08. 05. 2014.

Autor: M. R. P. Izvor: Blic

Bruka – RRA čeka da zaboravimo Kristijana

Ni dve nedelje otkad je Savet RRA javno ukorio emitere zbog emitovanja emisija u kojima je učestvovao Kristijan Golubović, ovo telo nije ni na koji način kaznilo TV stanice koje su ugostile Golubovića.

 Golubović je nepravosnažno osuđen na 14 godina zatvora zbog trgovine drogom. Sednica Saveta RRA biće održana u ponedeljak ili utorak. Postupak je, kako za “Blic” kaže član Saveta Goran Karadžić, u toku, a može da potraje i “mesec, dva, tri”.

Na konstataciju da je otprilike toliko potrebno da se stvar “slegne” i javnost zaboravi na sporna gostovanja, Karadžić se brani da Savet RRA ne odugovlači, već da poštuje proceduru.

Golubović u tim emisijama nijednom rečju ne promoviše kriminal. Naprotiv, govori da ljudi ne treba time da se bave - pita Karadžić.

Gordana Suša, koja je već govorila o tome kako Savet RRA “sve vreme kasni”, veruje da su članovi ovog tela spremni da ovog puta budu oštriji.

Istina je da postoji dilema da li je ovo više etičko ili pravno pitanje, ali mislim da je Zakon o zaštiti maloletnika vrlo jasan - dodaje Suša.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi