Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Odložena sednica Saveta RRA
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

14. 04. 2014.

Izvor: Fonet

Odložena sednica Saveta RRA

Sednica Saveta Republičke radiofuzne agencije (RRA), na kojoj je danas trebalo da budu razmatrani prigovori televizija Nova i Kopernikus na konkurs za dodelu nacionalne frekvencije, odložena je zbog bolesti predsednika RRA, izjavio je FoNetu zamenik predsednika RRA Goran Karadžić.

"Zbog bolesti predsednika Saveta RRA, vladike Porfirija odložena je za danas najavljena sednica, jer je neophodno da u njenom radu učestvuju svi članovi Saveta", rekao je Karadžić.

 On je najavio da će sednica Saveta RRA biti održana do 23. aprila, kada ističe zakonski rok za razmatranje prigovora televizija Nova i Kopernikus na konkurs za dodelu nacionalne frekvencije. 

Komentari (1)

ostavi komentar
pon

14.04.

2014.

anonymousRale [neregistrovani] u 22:00

Sprdačina

Mogao je g. Porfirije da se izjasni i iz bolesničke postelje. Jer, opravdano se postavlja pitanje: šta će biti ukoliko i 23. aprila bude vezan za bolesničku postelju? Imam utisak da mi izjašnajvanje liči na najobičniju sprdačinu. Nophodno je da se pod hitno izvrše korenite kadrovske promene u RRA.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi