Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Gajović: Hapšenje napadača na novinare dokaz da MUP radi uspešno
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

13. 07. 2020.

Autor: FoNet Izvor: N1

Gajović: Hapšenje napadača na novinare dokaz da MUP radi uspešno

Državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja Aleksandar Gajović rekao je da hapšenja napadača na neke od medijskih radnika na protestima koji se održavaju u gradovima širom Srbije dokazuju da Ministarstvo unutrašnjih poslova uspešno radi svoj posao.

Kako se navodi u saopštenju, Ministarstvo kulture i informisanja i Gajović ohrabruju nadležne da nastave u tom pravcu i pred sud izvedu sve odgovorne za napade na novinare, snimatelje i fotoreportere koji su bili na radnom zadatku sa ciljem da informišu javnost o aktuelnim dešavanjima.

"Još jedanput ponavljam da Ministarstvo uvek i bespogovorno osuđuje svaki napad, agresiju ili nasrtaj na medijske radnike, ali i na bilo kog građanina naše zemlje", rekao je Gajović.

On je pozvao sve učesnike protesta da imaju u vidu da mediji postoje kako bi obezbedili iznošenje, primanje i razmenu informacija, ideja i mišljenja u cilju unapređivanja vrednosti demokratskog društva, kao i istinitog, blagovremenog, verodostojnog i potpunog informisanja građana.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi