Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Beldoks festival: Novinar i filmski kritičar Stanojević pušten iz pritvora
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 07. 2020.

Izvor: Beta

Beldoks festival: Novinar i filmski kritičar Stanojević pušten iz pritvora

Selektor Beldoks festivala, član Nezavisnog udruženja novinara Srbije, filmski kritičar i saradnik lista "Politika" Igor Stanojević pušten je večeras iz pritvora i nalazi se kod kuće.

Kako se navodi u saopštenju Beldoks festivala, Stanojeviću je nakon izlaska pred Prekršajnog sudiju ukinuto zadržavanje i pušten je u redovnom postupku da se brani sa slobode.

Kako je ranije danas saopštio taj festival, policija je Stanojevića uhapsila kod Pravnog fakulteta, uprkos tome što je imao novinarsku legitimaciju.

Policija ga je držala pod prisilom više od jednog sata da leži na ulici, a zatim ga odvezla s grupom uhapšenih građana u nepoznatom pravcu.

"Porodica je angažovala advokata kome nije dozvoljeno da vidi Igora i posavetuje se sa svojim klijentom, kao ni da se uveri u njegovo zdravstveno stanje", kazali su ranije danas.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi