Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Za izveštavanje novac dobilo deset medija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

24. 05. 2019.

Izvor: Dnevnik

Za izveštavanje novac dobilo deset medija

Na opštinskom konkursu za javno informisanje, za šta je lokalna samouprava za ovu godinu predvidela 3,5 miliona dinara, najviše para pripašće Novosadskoj TV - milion i po dinara za emisiju posvećenu Sremskim Karlovcima.

Šeststo hiljada dinara, odlučeno je, treba da dobije Delta TV, a 400.000 dinara Agencija za komunikacije i odnose s javnošću Telperion communications za projekat „Nove Karlovačke novine, novo lice Sremskih Karlovaca”.

Za Radio Jugović predviđeno je 300.000 dinara, za „Dnevnik” 230.000, a Radiju AS FM treba da pripadne 200.000 dinara. Među medijima koji su na pomenutom konkursu dobili novac za realizaciju programskih sadržaja je i „Vojvođanski magazin”. Tom magazinu pripašće 100.000 dinara.

Po 50.000 dinara dobiće „Karlovački list 021 ” i „Srpsko kolo” Saveza Srba iz regiona. Sa 70.000 dinara opština će finansirati „Vojvođansku panoramu - Sremski Karlovci” Preduzeća za informisanje i marketing „Pink Intemational sotrapu” iz Beograda.

Konkurs je raspisan 19. marta, a juče su na zvaničnom sajtu opštine objavljeni rezultati, uz napomenu da je rešenje konačno.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi