Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Novi Pazar raspisao konkurs za sufinansiranje medija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

13. 12. 2018.

Izvor: Beta

Novi Pazar raspisao konkurs za sufinansiranje medija

Gradsko veće Novog Pazara raspisalo je danas Konkurs za sufinansiranje projekata koji će biti u javnom interesu u oblasti javnog informisanja u medijima za period od najviše godinu dana, a u te svrhe izdvojeno je 52,6 miliona dinara.

U konkursu se navodi da projekti mogu da se odnose na "obrazovanje, zdravstvo, kulturu, sport, turizam, poljoprivredu, privredu, ljudska i verska prava, zaštitu životne sredine, umetničko stvaralaštvo, kulturnu baštinu, borbu protiv sive ekonomije" i brojne druge oblasti.

Maksimalan iznos sredstava koji se može dodeliti po jednom projektu iz oblasti televizije iznosi 50 odsto od ukupne vrednosti projekta, dok je iz ostalih oblasti 80 odsto.

Rok za dostavljanje projekata je osam dana od dana objavljivanja konkursa.

U prethodne tri godine iz gradske kase Novog Pazara mesečno se odvajalo 4,7 miliona dinara za projekte pet tamošnjih medija.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi