Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Paunović: Svi mediji na konkursu dobili sredstva u Paraćinu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

30. 11. 2018.

Autor: Jovana Tomić Izvor: Danas

Predsednik opštine Paraćin odgovarao na pitanja na Fejsbuk strani Danasa

Paunović: Svi mediji na konkursu dobili sredstva u Paraćinu

Svi mediji koji su aplicirali i ispunili formalne uslove konkursa dobili novac opštine Paraćin, rekao je juče Saša Paunović, predsednik opštine Paraćin, odgovarajući na pitanja građana na Fejsbuk strani Danasa o opštinskom konkursu za sufinansiranje medija.

On je, na konstataciju građanina, da je na skorašnjem opštinskom konkursu za sufinansiranje medija najviše novca otišlo jagodinskom portalu „Infocentrala“ i RTV „Šabac“ odgovorio da je od ukupno 13 ispravnih aplikacija na konkursu, deset prijavljenih dobilo onoliko sredstava koliko je tražilo ili približno.

– Tih deset prijavljenih dobilo je oko 70 do 90 odsto u odnosu na podneti zahtev, jedanaesti aplikant agencija “Beta” dobila je oko 40 odsto traženih sredstava, što je u zbiru ove godine četiri puta više nego za celu prethodnu godinu za istog korisnika. Preostala dva portala, slabo praćena na području Paraćina, sa relativno skromnim zahtevima u aplikaciji, 200.000 dinara i 150.000 dinara, dobila su od 25 odsto i 30 odsto od traženog iznosa, odnosno 50.000 dinara. Svi koji su aplicirali i ispunili formalne uslove konkursa dobili su sredstva, tj. ko je aplicirao taj je i dobio, objasnio je Paunović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi