Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi  |  Sufinansiranje medija u Smederevskoj Palanci
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi

14. 09. 2018.

Autor: D.Đ. Izvor: Danas

Sufinansiranje medija u Smederevskoj Palanci

Opštinsko veće Smederevske Palanke donelo je rešenje o raspodeli sredstava po konkursu za sufinansiranje projekata medijskih sadržaja u 2018. godini.

Kako prenosi Podunavlje.info, najbolje je prošla RTV Jasenica, kojoj je, za dva projekta, odobreno bezmalo 7 miliona, od ukupno nešto više od 11 miliona konkursnih dinara.

Posle RTV Jasenice, najviše novca pripalo je Šumadijskim vestima – 1.550.000 i Smederevskim novinama – milion i po dinara. Među (srećnim) dobitnicima su i portal palankadanas.rs – 410.000, Radio IFM iz Topole – 200.000 dinara.

Za novac je u konkurenciji bilo 25 projekata, a 10 će biti sufinansirano. Novac je recimo dodeljen i „Srpskom telegrafu“, ali i Dnevnom listu „Danas“. Ovi prvi su dobili pola miliona, a ovi drugi celih 40 hiljada dinara, s kojima treba da realizuju projekat!

Spisak zaključuju palanački nedeljnik026.rs sa 50 hiljada i portal pressek.rs iz Kragujevca sa 48.000 dinara. Inače, među odbijenima su „Kurir“, koji je konkurisao sa novinama ali i portalom esspreso.rs, SOS Kanal Plus, RTV Plana…

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi