Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Vranje opredelilo sredstva za medije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

04. 06. 2018.

Izvor: Fonet

Vranje opredelilo sredstva za medije

Članovi Gradskog veća uVranju prihvatili su predlog komisije o raspodeli sredstavaza sufinansiranje projekata za proizvodnju medijskih TV sadržaja za ovu godinu - šest televizijskih i dva projekta agencija, ukupne vrednosti 13,5 miliona dinara.

I ove godine najviše para dobile su RTV Vranje - 5.650.000 dinara za projekat "20 nedelja dokumentarno-informativnog programa" i TV Vranjska plus kojoj je pripalo pet miliona dinara sa projekat "Treba da znam".

Televizija Ritam je iz budžeta dobila 800.000, za projekat "Podsticaj nataliteta u Vranju i briga o reproduktivnom zdravlju", TV Info puls 700.000 dinara za projekat "Agromagazin".

Televizija Bujanovac će biti finansirana iz budžeta Vranja sa 600.000 dinara, a naziv projekta koji će realizovati je "Ekopis: Ekološko opismenjavanje - obrazovni program".

Projekat "Život starih ljudi" Informativnog pres centra Vladičin Han - TV Han biće sufinansiran sa 400.000 dinara.

Grad Vranje će finansijski podržati i dva agencijska TV projekta - agencija Matex SP će dobiti 150.000 dinara za projekat "Putokazi za zdraviji život", dok će projekat PR agencije Naissa iz Niša Niš biti podržan sa 200.000 dinara.

Prvi put ove godine su raspisana dva javna poziva za sufinansiranje medijskih sadržaja - jedan za televivizije, a drugi za radio, inernet portale, štampane medije i novinske agencije.

U ovoj godini iz budžetske kase Vranja za informisanje je opredeljeno 17 miliona dinara.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi