Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Za sufinasiranje medijskih projekata od javnog značaja konkursalo devet medija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

28. 02. 2018.

Izvor: Beta

Za sufinasiranje medijskih projekata od javnog značaja konkursalo devet medija

Petrovac na Mlavi doneo je rešenje o raspodeli novca iz budžeta za sufinansiranje projekata od javnog značaja u oblasti javnog informisanja.

Na osnovu tog rešenja raspodeljeno je pet miliona dinara za devet medija.

U odluci komisije i rešenju opštinskog veća nisu navedeni nazivi projekata kojima su mediji i organizacije konkurisali. Mediji su konkurisali sa 26 projekata, naveo je Radio Bum 93.

Nakon Žagubice, i Petrovac na Mlavi je u Braničevskom okrugu doneo rešenje o raspodeli novca iz budžeta za sufinansiranje medijskih projekata od javnog interesa.

Sredstva koja su medijima dodeljena u Petrovcu kreću se od 100.000 do 2,2 miliona dinara.Najviše novca pripalo je Mlava mediji, odnosno RTV Mlava iz Petrovca koja je dobila 44 odsto novca od ukupnog budžeta.

Nakon tog medija, najviše novca je pripalo RTV Homolje iz Žagubice - 1,2 miliona dinara.

U predlogu komisije i rešenju opštinskog veća nisu navedeni nazivi projekata kojima se konkurisalo u ovoj godini, već samo nazivi pravnih subjekata i iznosi novca.

U Petrovcu na Mlavi su u komisiji su bile dve osobe koje su predstavljene kao članovi UNS-a iz Negotina, Dragiša Radulović i Radomir Milošević. Ova dva člana su ranije ove godine bili izabrani i u komisiju u opštini Žagubica.

Treći član komisije Saša Todorović iz Knjaževca, u Petrovcu na Mlavi predstavljen kao član UNS-a.

Komentari (1)

ostavi komentar
sre

28.02.

2018.

Skeptik [neregistrovani] u 10:18

UNS ovi kadrovi

У Петровцу на Млави су у комисији су биле две особе које су представљене као чланови УНС-а из Неготина, Драгиша Радуловић и Радомир Милошевић. Ова два члана су раније ове године били изабрани и у комисију у општини Жагубица.

Ima li UNS i druge članove. Ovi predstavljeni kao pripadnici nisu u komisije ušli na PREDLOG udruženja, tako da ne treba da ćutite vi iz UNS dajte neko svoje tumačenje. Viđenje, kako to nazovete biće dobro jer ovako baš i ne ostavljate utisak, da se zna.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi