Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  U Nišu predložena trostruko veća suma za medije 2018. godine
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

05. 12. 2017.

Izvor: Beta

U Nišu predložena trostruko veća suma za medije 2018. godine

- Nacrtom Odluke o budžetu grada Niša za 2018. godinu za unapredjenje javnog interesa u oblasti javnog informisanja predvidjen je iznos od 60,1 milion dinara, objavljeno je na gradskom sajtu.

Ukoliko to prihvati Gradska skupština, suma za medije biće triput veća od ovogodišnje, kada je na konkursima podeljeno 20,5 miliona dinara.

Kako je navedeno na sajtu, pored iznosa za rad medija, planirano je da 670.000 dinara bude izdvojeno za unapređenje javnog informisanja osoba sa invaliditetom.

Nacrtom Odluke o budžetu za 2018. godinu prihodi niške gradske kase proračunati su u iznosu od 9,5 milijardi dinara, a rashodi na nešto više od deset milijardi.

Predlogom prethodnog budžeta prihodi su bili planirani u iznosu od oko deset milijardi, a rashodi u iznosu od 10,7 milijardi.

Javna rasprava o Nacrtu Odluke o budžetu za 2018. godinu je sutra u 13 časova u Skupštini grada Niša.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi