Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi  |  Na konkursu za sufinansiranje medija u Požarevcu odobreno 15 projekata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi

31. 08. 2017.

Izvor: Beta

Na konkursu za sufinansiranje medija u Požarevcu odobreno 15 projekata

Grad Požarevac izabrao je 15 projekata na konkursu za sufinansiranje medijskih sadržaja u vrednosti nešto više od 3,4 miliona dinara, objavljeno je danas na zvaničnom sajtu Požarevca.

Komisija je bilo dostavljeno 18 zahteva za sufinansiranje projekata štampanih medija, web portala, radijske i televizijske emisije i novinskih agencija.

Po projektu bilo je moguće dobiti najviše 500.000 dinara, a komisija je u odluci o izabranim projektima navela da će "predložena aktivnost verovatno dovesti do ostvarenja postavljenog cilja".

Neke medijske kuće koje izdaju novine i imaju web portal, ili radio i web portal konkurisale su s jednim projektom i dva zahteva tako da će umesto maksimalnih 500.000 dobiti više novca od tog limita.

Neki projekti su poslati na konkurs iz Beograda i Smedereva.

Predlog za sufinansiranje medija danas je objavljen na zvaničnom portalu Požarevca, a učesnici konkursa imaju tri dana da ulože prigovor komisiji.

Komisija nije obrazložila kriterije i nezadovoljni mogu da ulože prigovor na postupak i izostanak pojedinačnog obrazloženja za svaku odluku o odbijanju, ali pošto se ne znaju kriteriji, ne mogu se žaliti na visinu potpore.

Komentari (1)

ostavi komentar
čet

31.08.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 23:16

НЕПИСМЕНО

Да сам уредник Бете ја никада не бих пустио овакав текст у којем нема одговора на оних 5 основних новинарских питања, па тако и изречени ставови о одлукама комисије висе на аргументима "рекла казала"!

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi