Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi  |  Gradsko veće u Kragujevcu namenilo 20 miliona za razvoj informisanja u tom gradu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi

18. 08. 2017.

Izvor: Beta

Gradsko veće u Kragujevcu namenilo 20 miliona za razvoj informisanja u tom gradu

Za finansiranje razvoja informisanja u gradu Kragujevcu u 2017. godini opredeljeno je 20 miliona dinara, od čega će 18 miliona dinara biti namenjeno za usluge po ugovoru, a dva miliona za subvencije javnim nefinansijskim preduzećima i organizacijama raspoređenih u korist Privrednog društva "Radio televizija Kragujevac".

Kako je saopštila služba za informisanje grada Kragujevca ovakav raspored trošenja sredstava prihvatilo je juče Gradsko veće.

Grad Kragujevac u poslednje tri godine nije dodeljivao sredstva za sufinansiranje medijskih sadržaja, a čelnici grada su to pravdali nedostatkom sredstava za te namene.

Komentari (1)

ostavi komentar
sub

19.08.

2017.

Sl.Glisic [neregistrovani] u 07:16

KAKO GAZDA KAZE

"Politicka igranka" u Kragujevcu sa ovom, sve jadnijom profesijom i priglupim(?!) kolegama, svakome, ko zna makar "red voznje" da procita - jasno je da su hohstapleri koji zive od "politike"- namerno unistitli medije u Kragujevcu!
Sada, gle cuda, "naslo se para...(?!)" kojima ce "novinari - poslusnici" velicati njihove "istorijske uspehe" (kao njihov firer!)!
Jadno, bedno, ponizavajuce, plitkoumno...
Ukoliko se prohte, samozvanim "politickim velikanima (?)" narod u Kragujevcu (citaj - Srbiji) morace i gace da skida pred takvim genijalcima!!!
Samo, pre toga, ti isti genijalci morace narodu da obezbede, bar, gace - da bi narod imao sta da skine...

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi