Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

13. 05. 2017.

Autor: V.Ristić Izvor: Danas

Grad Vranje raspisao konkurs za podršku medijima

Fond manji za tri miliona

Na osnovu odluke Gradskog veća u narednih petnaest dana otvoren je konkurs za prijavu medijskih projekata koji će dobiti podršku lokalnog budžeta.

U odnosu na prethodni konkurs kada je medijima dodeljeno 18 miliona dinara, ovoga puta zbog loše finansijske situacije taj iznos je manji za tri miliona.

Prema uslovima konkursa maksimalni iznos koji jedan medij može dobiti je 7,5 miliona dinara, a minimalni sto hiljada. Narednih dana očekuje se da gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković u skladu sa zakonskom obavezom donese odluku o formiranju komisije u kojoj bi trebalo da budu predstavnici UNS, NUNS, medijski eksperti kao i predstavnici lokalne samouprave.

Očekuje se da bi najveći deo finansijskog kolača trebalo da podele lokalni štampani i elektronski mediji i portali, kao što su „Vranjske“, OK Radio, privatizovana RTV Vranje, ali će se u igri za deo finansijske podrške pojaviti i kablovska „Vranjska plus“ i „Info puls“, koje se nalaze pod direktnom kontrolom vladajućih naprednjaka i Jedinstvene Srbije.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi