Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Predlog za sufinansiranje projekata iz budžeta gradske opštine Obrenovac radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2017. godini
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

21. 02. 2017.

Predlog za sufinansiranje projekata iz budžeta gradske opštine Obrenovac radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2017. godini

Predlog za sufinansiranje projekata iz budžeta gradske opštine Obrenovac radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2017. godini možete pogledati u prilogu.

Rešenje o raspodeli sredstava po raspisanom Konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja u oblasti javnog informisanja u 2017. godini na teritoriji gradske opštine Obrenovac možete pogledati ovde.

Informacija za učesnike konkursa za sufinansiranje projekta proizvodnje medijskih sadržaja u oblasti javnog informisanja u 2017. godini na teritoriji gradske opštine Obrenovac, kojima su rešenjem o dodeli sredstava za sufinansiranje projekta proizvodnje medijskih sadržaja u oblasti javnog informisanja iz budžeta gradske opštine Obrenovac U 2017. GODINI, VII-02 BR. 020-3/26 OD 17. FEBRUARA 2017.godine, dodeljena sredstva u manjem iznosu od traženog:

Na osnovu člana 27. Pravilnika o sufinansiranju projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja („Sl. glasnik RS“, br. 16/16) objavljuje se Informacija za sve učesnike konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja u o blasti javnog informisanja za 2017. godinu, kojima su Rešenjem o raspodeli sredstava po raspisanom konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja u oblasti Javnog informisanja iz budžeta gradske opštine Obrenovac u 2017. godini VII - 02 br. 020-3/26 od 17. februara 2017. godine, dodeljena sredstva u manjem iznosu od traženog, da bez odlaganja dostave novu specifikaciju troškova, odnosno da dostave obaveštenje o tome ukoliko odustaju od sredstava koja su im dodeljena.

Navedena nova specifikacija troškova dostavlja se na obrascu, koji je sastavni deo navedenog Pravilnika, a može se preuzeti odavde( obrazac specifikacija troškova).

Popunjeni obrazac sa novom specifikacijom troškova, odnosno obaveštenje o tome da se odustaje od sredstava koja su dodeljena, poslati bez odlaganja na e-mailsedniceveca@gmail.com i redovnom poštom na adresu: Gradska opština Obrenovac, Kabinet predsednika gradske opštine, Vuka Karadžića 74, 11500 Obrenovac.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi