Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Danas ističe rok za objavljivanje rezultata medijskih konkursa Ministarstva kulture
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

29. 06. 2016.

Autor: K. K. Izvor: UNS

Danas ističe rok za objavljivanje rezultata medijskih konkursa Ministarstva kulture

„Rešenja o raspodeli sredstava za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja su u proceduri, napisana su i trenutno su kod ministra. Čekamo da ih dobijemo potpisane i objavićemo ih čim stignu, nadamo se danas ili sutra. Znamo da danas ističe propisani rok za njihovo donošenje“, rečeno je Uruženju novinara Srbije (UNS) u Ministarstvu kulture i informisanja.

Komisije za ocenjivanje projekata sastavljene od predstavnika novinarskih i medijskih udruženja i medijskih stručnjaka svoj posao završile su još pre oko mesec dana.

„Komisije su u maju završile posao i predlozi rešenja o raspodeli su potpisani, tako da su komisije svoj posao uradile“, rekao je generalni sekretar UNS-a i jedan od članova komisija Nino Brajović.

Podsetimo, Pravilnikom o sufinansiranju projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja propisano je da Rešenje o raspodeli sredstava mora biti doneto u roku od 90 dana od dana zaključenja konkursa.

Konkurse za sufinansiranje medijskih projekata Ministarstvo kulture i informisanja raspisalo je 1. marta i oni su trajali do 31. marta.

Komentari (1)

ostavi komentar
čet

30.06.

2016.

anonymous [neregistrovani] u 12:23

ROK ISTEKAO

Zakonski rok istekao DAN PRVI, da li to znaci da pravilnik moze a ne mora da se postuje.....

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi