Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Druga sednica Opštinskog veća/ Poništen konkurs za medije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

31. 05. 2016.

Izvor: www.gminfo.rs

Druga sednica Opštinskog veća/ Poništen konkurs za medije

Juče je održana druga sednica Opštinskog veća opštine Gornji Milanovac. Sednicom je predsedavao predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević, a prisustvovalo je 12 članova Opštinskog veća (svoje odsustvo je najavila Jasmina Marić), kao i zamenica predsednika opštine Jadranka Dostanić. Članovi Veća su jednoglasno usvojili Dnevni red današnje sednice Opštinskog veća, kao i zapisnik sa Prve sednice Opštinkog veća opštine Gornji Milanovac, održane 19. maja 2016. godine.

Na predlog predsednika opštine Gornji Milanovac, Veće je usvojilo odlaganje razmatranja Nacrta i utvrđivanja Predloga odluke o završnom računu budžeta opštine Gornji Milanovac za 2015. godinu.

Takođe, na današnjoj sednici Opštinskog veća je razmatran i usvojen Predlog zaključka o angažovanju ovlašćene revizorske kuće koja će izvršiti kontrolu materijalno – finansijskog poslovanja opštine Gornji Milanovac, kao i Nacrt i utvrđivanje Predloga odluke o davanju saglasnosti na Predlog odluke Nadzornog odbora JP za izgradnju opštine i Nadzornog odbora JP za puteve opštine Gornji Milanovac o pristupanju statusnoj promeni – spajanju ova dva Javna preduzeća u jedno.

Veće je, nakon razmatranja, usvojilo i nekoliko Predloga - Program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji Gornji Milanovac za 2016. godinu. Doneta Rešenja o davanju saglasnosti na izmenu finansijskog plana Muzeja rudničko – takovskog kraja za 2016. godinu, Biblioteke „Braća Nastasijević“ , kao i Turističke organizacije opštine Gornji Milanovac do kraja tekuće godine.

U okviru devete tačke Dnevnog reda, sve tačke Predloga Rešenja o upotrebi sredstava tekuće budžetske rezerve usvojene su jednoglasno, kao i Predlozi rešenja o promeni aproprijacije i davanja saglasnosti na izmene finansijskih planova mesnih zajednica Velereč, Gojna Gora, Koštunići, Šilopaj, Dragolj, Kamenica, Ozrem, Savinac, Nevade, Belo Polje i Takovo.

Opštinsko veće je, kao dvanaestu tačku, razmatralo Predlog o poništavanju konkursa, raspisanog 18. februara, 2016. godine, za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji Opštine Gornji Milanovac. Uz objašnjenje da komisija nije formirana na vreme, kao i da prethodni sastav Opštinskog veća nije zasedao četiri meseca, Opštinsko veće je jednoglasno donelo zaključak o poništavanju konkursa.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi