Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Opština Raška finansira dva medija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

11. 12. 2015.

Izvor: UNS

Opština Raška finansira dva medija

Opština Raška dodelila je sredstva za projektno sufinansiranje medija. Iz opštinskog budžeta za sufinansiranje medijskih projekata izdvojeno je 2.534.000 dinara.

Komisija za ocenjivanje projekata, kako stoji u Rešenju objavljenom na sajtu ove lokalne samouprave, 2.464.000 dinara dodelila je Kopernikus RTV Raška i 70.000 dinara Radiju Sto plus iz Novog Pazara, čiji je vlasnik novinska agencija Beta.

RTV Raška osnovana je 1995. godine i njen osnivač i vlasnik bila je opština Raška. Ova medijska kuća privatizovana je 19. avgusta ove godine i novi vlasnik je KC Kopernikus. Radio Sto plus osnovan je 2003. godine, sedište mu je u Novom Pazaru i ima dozvolu za emitovanje programa na regionalnoj frekvenciji.

Na konkursu za dodelu sredstava učestvovali su dnevni list Danas i produkcijska kuća Žurnalistik plan iz Novog Pazara. Po oceni Komisije ova dva projekta nisu zadovoljila uslove konkursa.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi