Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Opština Rekovac podržava akciju 2 odsto za medije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

04. 12. 2015.

Izvor: UNS

Opština Rekovac podržava akciju 2 odsto za medije

Opština Rekovac u 2015. godini izdvojila je oko 800.000 dinara za sufinansiranje medija, što je 0.5 odsto budžeta ove lokalne samouprave.

 

„Obavešteni smo o projektu koji je pokrenut od strane UNS-a „Gradovi i opštine - prijatelji medija“ i podržavamo ga jer doprinosi boljoj informisanosti građana opštine, kao i u regionu i šire“, rekli su za UNS iz kabineta predsednika opštine Rekovac Predraga Đorđevića.

U skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima, kako su nam rekli, opština Rekovac će za 2016. godinu planirati više od 1 odsto sredstava iz svog budžeta za ovu namenu.

Na pitanje UNS-a da li su zadovoljni informisanjem medija u ovoj opštini, odgovorili su nam da su  „zadovoljni informisanjem lokalnih medija, s obzirom na to da na teritoriji opštine nemamo medije, već sarađujemo sa medijima opštine Kragujevac. Konkursom je sredstva za informisanje dobio TV Kanal M iz Paraćina, dok izuzetnu saradnju imamo i sa dopisništvom RTS-a u Jagodini“.

 

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi