Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Nova Crnja i Sečanj bez konkursa za sufinansiranje medijskih projekata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

05. 10. 2015.

Izvor: UNS

Nova Crnja i Sečanj bez konkursa za sufinansiranje medijskih projekata

Od 166 opština u Republici Srbiji, 72 opštine još uvek nisu raspisale konkurse za sufinansiranje medijskih projekata, a među njima su i opštine Nova Crnja i Sečanj.

 

„Naša opština neće raspisivati konkurs za sufinansiranje medijskih sadržaja do kraja 2015. godine jer nemamo opredeljena budžetska sredstva za to, a možda ćemo ga raspisati sledeće godine“, rekla je UNS-u Nada Jeremić iz finansijskog sektora opštine Nova Crnja.

Kako UNS saznaje, sredstva koja se izdvajaju iz budžeta Nove Crnje za informisanje se mere u promilima, a taj novac se daje za potrebe oglašavanja regionalnom listu „Zrenjanin“ i jednom lokalnom radiju.

Ni u opštini Sečanj neće biti raspisan konkurs za sufinansiranje medijskih sadržaja jer, kako kažu, nemaju potrebe za tim.

Načelnik sektora za odnose sa javnošću opštine Sečanj Marko Ivanišević izjavio je za UNS da u ovoj opštini imaju samo jedan medij - Radio Sečanj za koji se opredeljuju sredstva iz budžeta, dok sa listom „Zrenjanin“ imaju ugovor za potrebe oglašavanja opštine.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi