Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Potpisani ugovori o sufinansiranju medija u Leskovcu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

22. 09. 2015.

Autor: Danilo Kocić Izvor: UNS

Potpisani ugovori o sufinansiranju medija u Leskovcu

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i predstavnici medijskih kuća potpisali su danas ugovore o sufinansiranju medijskih projekata iz budžeta ovog grada.

 

Na raspisani konkurs stiglo je 13 projekata kojim su mediji tražili 20 miliona dinara. Iz budžeta je za sufinansiranje 10 projekata izdvojeno oko 10 miliona dinara.

TV Leskovac je dobila 2,3 miliona, TV K-1 odobreno je 2.149.000 dinara, TV Studio MT 1,4 miliona, TV 4S 900.000, TV Klisuri 500.000, portalu Jugmedija dato je 720.000, Radio 016 dobio je 400.000, Jugpres 760.000, nedeljnik Nova Naša reč 794.000 dinara i Južne vesti iz Niša, čiji predstavnik nije prisustvovao potpisivanju ugovora, 50.000 dinara.

O projektima odlučivali su novinari i medijski stručnjaci – Srđan Conić iz Leskovca (predsednik komisije), Isak Slezović iz Novog Pazara i Milorad Doderović iz Niša.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je istakao da će lokalna samouprava i dalje podržavati rad medijskih kuća, ali će zahtevati da budžetska sredstva budu samo deo njihovih sredstava pomoću kojih će obavljati novinarski posao.

Komentari (1)

ostavi komentar
sre

23.09.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 18:08

Siper

Super je ovo, ali autor ovog teksta iz Leskovca treba da zna da ima dva slobodna mesta za objavljivanje tekstova. Jedno je na banderi u Pecenjevcu, a drugo u Donje Stopanje. Neznam kakve veze autor teksta ima sa ovim desavanjima gde nije bio i pise iz pete ruke?

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi