Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  U opštini Varvarin pola miliona dinara za medije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

22. 09. 2015.

Izvor: UNS

U opštini Varvarin pola miliona dinara za medije

„Opština Varvarin do sredine oktobra raspisaće Konkurs za sufinansiranje medija i iz lokalnog budžeta izdvojiće 500 hiljada dinara“, rekao je UNS-u predsednik ove opštine Zoran Milenković.

 

Prvi čovek opštine Varvarin je objasnio da je prvobitno za medije bilo predviđeno izdvajanje od 1,5 miliona dinara od 450 miliona koliko je iznosio budžet opštine, ali da sadašnje procene pokazuju da će budžet biti manji, oko 400 miliona, pa je tako smanjen i iznos sredstava opredeljenih za sufinansiranje medijskih sadržaja.

Predsednik Milenković je napomenuo i da je tekst Konkursa za  sufinasiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Varvarin u 2015. godini pripremljen i da će uskoro biti objavljen.

On je kazao i da će „za narednu 2016. godinu konkurs biti raspisan još u januaru, nakon usvajanja budžeta i da će za tu godinu prema nekim procenama za medije biti izdvojeno oko dva miliona dinara, što bi iznosilo oko 0,5%, ako pretpostavimo da će se u opštinsku kasu sliti novac kao i u ovoj godini“.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi