Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  U opštini Žitorađa za sada bez konkursa za medije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

18. 09. 2015.

Izvor: UNS

U opštini Žitorađa za sada bez konkursa za medije

„Sredstva za sufinasiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Žitorađa do sada nismo predvideli budžetom, ali ćemo to najverovatnije uraditi u oktobru, kada očekujemo rebalans“, rekao je za UNS pomoćnik za ekonomski razvoj predsednika opštine Žitorađa Nebojša Stevanović.

Stevanović nije mogao da precizira koliko će novca biti predloženo za medije kada se rebalans opštinske kase bude našao pred odbornicima lokalnog parlamenta.

„ U 2015. godini prvobitno je planirano da budžet opštine iznosi oko 449 miliona dinara, ali smatram da je realno da u ovoj godini u budžet opštine bude oko 360 miliona dinara“, kaže Stevanović.

Opština Žitorađa na svojoj teritoriji nema ni jedan registrovan medij, ali je prethodnih godina putem ugovora za informisanje izdvajala nekoliko stotina hiljada dinara koristeći usluge lokalnog radija „AD Herkulem“, koji je u međuvremenu prestao sa emitovanjem signala, kao i informativnih kuća u okruženju.

Nakon najnovije promene na vrhu opštinske vlasti, u decembru prošle godine, u 2015. godini za informisanje nije izdvojen ni dinar.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi