Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Dopuna Konkursa Ministarstva kulture i informisanja za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

17. 09. 2015.

Dopuna Konkursa Ministarstva kulture i informisanja za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja

Izmena glave II Konkursa za sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja objavljenog u dnevnom listu „Politika” dana 5. septembra 2015. godine.

Glava II  se menja i glasi:

   II  PRAVO UČEŠĆA

Na Konkursu može učestvovati:

  1. izdavač medija čiji medij je upisan u Registar medija koji se vodi u Agenciji za privredne registre, sa podacima upisanim u skladu sa Pravilnikom o dokumentaciji koja se prilaže u postupku registracije medija u Registar medija (Sl.glasnik RS, broj 126/14);
  2. pravno lice, odnosno preduzetnik koji se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja i koji priloži dokaz da će sufinansiran medijski sadržaj biti realizovan putem medija.

Pravo učešća na Konkursu nemaju izdavači koji se finansiraju iz javnih prihoda.

Pravo učešća na Konkursu nemaju lica koja su u prethodnom periodu dobila sredstva od Ministarstva namenjena projektnom sufinansiranju, a nisu u propisanoj formi podnela narativni i finansijski izveštaj o realizaciji projekta.

Učesnik Konkursa može konkurisati samo sa jednim projektom.

Izdavač više medija ima pravo učešća na Konkursu s jednim projektom za svaki medij.

Izdavač više medija, nema pravo učešća na Konkursu sa medijem čiji je projekat podržan na Konkursu za sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja Ministarstva kulture i informisanja u 2015. godini.

Pravo učešća na Konkursu nema pravno lice odnosno preduzetnik koji se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja čiji je projekat podržan na Konkursu za sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja Ministarstva kulture i informisanja u 2015. godini.

Učesnik konkursa se ne može javiti sa istim projektom koji je odbijen na nekom od prethodnih konkursa Ministarstva u 2015. godini.

Učesnik konkursa može podneti zahtev za sufinansiranje najviše do 80% vrednosti projekta. Maksimalni iznos koji se odobrava po projektu je 4.500.000,00  dinara, a najmanji iznos koji se odobrava je 450.000,00 dinara.

Učesnik Konkursa kome su dodeljena sredstva za projekat od Ministarstva, može u toku iste kalendarske godine da učestvuje sa istim projektom na konkursima raspisanim na ostalim nivoima vlasti, s tim da ukupno dodeljena sredstva ne prelaze 80% vrednosti projekta.           

Usled izmene glave II produžava se rok za podnošenje prijava na Konkurs sa 20. septembra na 30. septembar 2015. godine.

Konkurs pogledajte ovde.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi