Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  U Mionici ove godine bez konkursa za medije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

09. 09. 2015.

Izvor: UNS

U Mionici ove godine bez konkursa za medije

„Pošto opština Mionica nema privatne medije na svojoj teritoriji, raspisivanje konkursa za ovu godinu nije predviđeno“, rekao je UNS-u Goran Rangelov, načelnik Opštinske uprave Mionice.

 

Ova opština namerava, kaže on, da slično drugim opštinama Kolubarskog okruga, iduće godine raspiše konkurs kojim bi se omogućilo medijima van Mionice da učestvuju u konkursu za projektno finansiranje.

Načelnik Opštinske uprave podseća da su u Mionici lokalni izbori održani u decembru 2014, i da je opština nekoliko meseci bila na režimu privremenog finansiranja, te da je budžet za 2015. godinu usvojen tek u junu.

Na teritoriji opštine Mionica izlazi, povremeno, u okviru delatnosti Kulturnog centra Mionica, list „Zapis“. Njegova privatizacija, kako nam je rekao Rangelov, još uvek nije pokrenuta.

Opština je pretplaćena na valjevski nedeljnik „Napred“ od koga kupuje po sto primeraka lista, i ima ugovor o oglašavanju. Slično je od skoro slučaj i sa ubskim „Glasom Tamnave“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi