Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Blace: Sredstva za projekte četiri medija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

09. 09. 2015.

Autor: Milorad Doderović Izvor: UNS

Blace: Sredstva za projekte četiri medija

Opština Blace je za sufinansiranje medijskih projekata za 2015. godinu izdvojila 1.300.000 od ukupnih 334.000.000 dinara ukupnog godišnjeg budžeta opštine, a na javni poziv pristiglo je 13 medijskih projekata.

 

Komisija kojom je predsedavao Milorad Doderović kao predstavnmik UNS-a, a čiji su članovi bili još i predstavnica NUNS-a i NDNV-a Sonja Ristić i predstavnik Društva novinara Niša profesor dr Zoran Aracki, jednoglasno je odučila da se u manjim iznosima od traženih, podrže projekti četiri medija i to: Regionalne RTV Belami iz Niša sa 850.000 dinara, regionalnog dnevnog lista "Narodne novine" iz Niša sa 200.000 dinara, portala "Topličke vesti", kuršumlijskog "Info*presa" sa 200.000 dinara i portala "Južne vesti" niškog "Simplisitija" sa 50.000 dinara.

U uslovima izuzetno oskudnih sredstava kojima se raspolagalo, komisija je jednoglasno odlučila da se za ovu godinu ne sufinansiraju pristigli projekti sledećih medija: RTV Blace, "Modus konsalting" Niš, kablovske TV "Kopernikus" iz Niša, portala RTV "Belami" iz Niša, portala agencije "Ekspres medija" iz Prokuplja, časopisa "Srbija-nacionalna revija" beogradskog "Princip-presa", radija "Taša" sa sedištem u Kuršumliji, RTV "Kuršum-a" iz Kuršumlije i TV "Most-net" iz Prokuplja.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi