Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Konkurs za medijske projekte čeka novog gazdu RTV Pančevo
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

28. 08. 2015.

Izvor: Radio Pančevo

Konkurs za medijske projekte čeka novog gazdu RTV Pančevo

Grad Pančevo će konkurs za sufinansiranje medijskih projekata raspisati čim novi gazda preuzme RTV Pančevo. Konkurs do sada nije raspisivan jer RTV Pančevo ne bi moglo da konkuriše za novac budući da je javno preduzeće.

Članica Gradskog veća zadužena za kulturu i informisanje Jasmina Večanski izjavila je da je u Gradskoj upravi sve spremno za raspisivanje konkursa. Ona je istakla da Grad čeka da novi gazda uplati novac koji je ponudio na aukciji.

– Čim to bude završeno, čim novi gazda uplati novac, raspisaćemo konkurs za sufinansiranje medijskih projekata. Tada ćemo formirati i komisiju koja će ocenjivati projekte. Dok ne raspišemo konkurs, komisiju ne možemo da biramo. Što se dokumentacije za konkurs tiče, sve je spremno, a na raspolaganju u budžetu za te namene imamo pet miliona dinara. Postupili smo i postupaćemo po Pravilniku za sufinansiranje medijskih projekata, koji je objavilo Ministarstvo kulture i informisanja – objasnila je Večanski.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi