Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Sremska Mitrovica odazvala se akciji UNS-a Opštine i gradovi – prijatelji medija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

29. 07. 2015.

Autor: M.I. Izvor: UNS

Sremska Mitrovica odazvala se akciji UNS-a Opštine i gradovi – prijatelji medija

Kako UNS saznaje, pred odbornicima Skupštine grada Sremska Mitrovica sutra će se na dnevnom redu naći rebalans budžeta koji treba da stupi na snagu 1. avgusta, a njime je predviđeno još 10.000.000 dinara za projektno sufinansiranje medija. Umesto do sada predviđenih 25.000.000 očekuje se odluka o izdvajanju 35.000.000 dinara, što predstavlja 1,8 odsto od ukupnog godišnjeg prihoda ovog grada.

 

 

„Povećanje sredstava za finansiranje medija je u skladu sa preporukom UNS-a, odnosno akcijom koju je UNS pokrenuo, a trudićemo se da i naredne godine povećamo učešće novčanih sredstava u sufinansiranju lokalnih medija na 2 odsto od ukupnog prihoda budžeta “, rekao nam je Ilija Nedić, načelnik gradske uprave za kulturu, sport i omladinu Sremske Mitrovice.

Podsećamo, UNS je krajem prošle godine pokrenuo akciju „ Opštine i gradovi-prijatelji medija“ kojom poziva lokalne samouprave da izdvoje bar 2 odsto svog budžeta za projektno sufinansiranje lokalnih medija.

 

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi