Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi  |  Subotica: Za medijske projekte 25,8 miliona
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi

30. 06. 2015.

Izvor: Tanjug, RTV

Subotica: Za medijske projekte 25,8 miliona

Subotička lokalna samouprava sufinansiraće sa 25.796.200 dinara medijske projekte, a najviše novca, nešto više od osam miliona dinara, rešenjem gradonačelnika biće dodeljeno Radio-televiziji Panon.

Na drugom mestu po visini dodeljenih sredstava za projekte nalazi se Radio-televizija Siti sa ukupno 3,9 miliona, sledi Ju eko sa nešto manje od 3,8 miliona, magazin Dani sa 2,5 miliona, a Snoma 1,5 miliona.

Ostali podnosioci projekata, od njih ukupno 20, dobiće pojedinačno manje od milion dinara za realizaciju kandidovanih projekata.

U odnosu na prošlu godinu, Panon je dobio 3,3 miliona dinara više, a Ju eko oko 200.000 dinara manje. Inače, ovo su jedine dve televizije u Subotici koje imaju dozvolu za emitovanje u etru, na jednom kanalu u tajmšeringu.

Radio-televizija Siti ove godine dobila je oko 1,4 miliona dinara više u odnosu na prošlu.

Zbog nepotpune prateće dokumentacije nisu razmatrane četiri prijave iz Subotice i jedna iz Novog Sada, dok nisu podržani projekti podnosilaca poput Kopernikusa, internet portala Siti iz Niša i Metropolisa iz Beograda.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi