Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Konkurs opštine Stara Pazova za sufinansiranje medijskih projekata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

04. 02. 2015.

Konkurs opštine Stara Pazova za sufinansiranje medijskih projekata

Na osnovu člana 17. i 19. stav 1. Zakona o javnom informisanju i medijima („Sl. glasnik RS“, br. 83/14), člana 9. Odluke o budžetu opštine Stara Pazova za 2015. godinu („Sl. list opština Srema“,br. 30/14) i člana 4. stav 1. i člana 9. Pravilnika o sufinansiranju projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja („Sl. glasnik RS“, br. 126/14), Načelnik Odeljenja za društvene delatnosti, kulturu i informisanje, dana 30. januara 2015. godine raspisuje javni poziv za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja u štampanim medijima na teritoriji opštine Stara Pazova.

Prijava na konkurs se podnosi na obrascu „Prijava za projektno sufinansiranje iz oblasti javnog informisanja“, koji je objavljen u Pravilniku o sufinansiranju projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja („Službeni glasnik Republike Srbije“, br. 126/14).

Uz navedenu prijavu, podnosilac projekta je dužan da obavezno priloži i:

  1. Predlog projekta (Obrazac 1)
  2. Budžet projekta (u skladu sa Obrascem 1, tabela br.1)
  3. Dokaz o registraciji (fotokopija iz APR-a)
  4. Rešenje o poreskom identifikacionom broju (Fotokopija PIB-a)

Javni poziv za dostavljanje projekata otvoren je od 30. januara 2015. godine do 13. februara 2015. godine i objavljuje se na zvaničnoj internet stranici opštine Stara Pazova i u nedeljnom listu „Sremske novine“.

Prijave na konkurs se podnose Komisiji za ocenjivanje projekata u oblasti javnog informisanja (u daljem tekstu: Komisija), neposredno na pisarnici Opštinske uprave Stara Pazova ili putem pošte-na adresu: Opštinska uprava Stara Pazova, Odeljenje za društvene delatnosti, kulturu i informisanje, Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova, u zatvorenoj koverti, naslovljeno sa „Prijava po Javnom pozivu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja u štampanim medijima na teritoriji opštine Stara Pazova za 2015. godinu.

Odluka o izboru projekata biće objavljena na zvaničnoj internet stranici opštine Stara Pazova i dostavljena svakom učesniku konkursa.

Neblagovremene prijave na konkurs, Komisija neće ni razmatrati. Učesnik konkursa koji je podneo nepotpunu odnosno nepreciznu prijavu ili dokumentaciju, obaveštava se da nedostatak otkloni u određenom roku. U slučaju nepoštovanja naknadno određenog roka, prijava se neće ni razmatrati.

Tekst javnog poziva u celini pročitajte ovde.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi