Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Gornji Milanovac za sufinansiranje medija izdvojio 15 miliona dinara
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

15. 04. 2024.

Izvor: Beta

Gornji Milanovac za sufinansiranje medija izdvojio 15 miliona dinara

Gornji Milanovac je za sufinansiranje medija za ovu godinu izdvojio 15 miliona dinara iz opštinskog budžeta, odlučeno je na današnjoj sednici opštinskog veća.

Najviše novca - 7, 5 miliona dinara dodeljeno je milanovačkoj televiziji "TV GM PLUS".

Radio stanica "Stari Milanovac" dobila je 1,6 miliona, portal "GMpres" 1,5 miliona dinara i još toliko dobilo je udruženje građana "Svi smo bili deca".

"Gogi radio" u Gornjem Milanovcu dobio je 600.000 dinara iz opštinskog budžeta, portal "GMinfo" 650.000, a nedeljnik "Takovske novine" 100 hiljada dinara.Iz opštinskog budžeta Gornjeg Milanovca sufinansiraće se i četiri čačanska medija - televizija "Telemark" sa 750.000 dinara, televizija "Galaksija 32" sa 200.000, novinska agencija "RINA" sa 300.000 i portal "Glas zapadne Srbije" sa 300.000 dinara.

Na konkurs za sufinansiranje medija iz opštinskog budžeta Gornjeg Milanovca prijavljen je 31 projekat, od čega je komisija odobrila 11.Najmanja suma koja je mogla da se dodeli pojedinačnom mediju je 100.000 dinara, a najveća 7,5 miliona dinara.

Komentari (1)

ostavi komentar
pon

15.04.

2024.

Petar Božović [neregistrovani] u 08:46

Finansiranje vlasti

Ovom prilikom, čelnici Opštine su dodelili 13.650.000 dinara, odnosno 91% sredstava, medijima koji jedino što rade je da promovišu vladajuću stranku. A nkada ništa nisu objavili da se desilo u gradu a da ne ide "na ruku" istima. Ovo je samo legalizovan način izvlačenja novca i finansiranje režima.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi